Costa del Sol/Costa del Golf

De bijnaam van de Costa del Sol is niet voor niets "Costa del Golf"!

 

De "Costa del Golf" loopt van Malaga tot Gibraltar en is dan ook een waar paradijs voor golfers en beschikt over een keur van mooie en soms zeer prestigieuze golfbanen. 

 

MARBELLA Casa Robbine ligt op de Los Arqueros golfbaan, een 18 holes golfbaan, ontworpen door Seve Ballesteros, de Spaanse golflegende. Los Arqueros heeft de reputatie dat het één van de meest uitdagende golfbanen van de Costa del Sol is.  Los Arqueros Golf and Country Club ligt in Marbella-West, het hart van de Costa del Sol. Marbella is populair onder de golfers en vakantiegangers vanwege het uitstekende klimaat en het grote aantal golfbanen. In de directe omgeving van Marbella vindt u meer dan 40 golfbanen. Aan de "Costa del Golf" liggen diverse top golfbanen en vele luxe golfresorts zoals Los Arqueros Golf and Country Club en La Quinta Golf & Country Club waar zowel de beginnende als gevorderde golfers terecht kunnen. Voor sommige banen is een lage handicap vereist, maar op de meeste golfbanen kan iedereen met GVB niveau terecht. Vanuit het penthouse heeft u een schitterend uitzicht over de golfbaan, en bent u in enkele minuten bij het clubhouse. Het clubhouse bestaat uit een bar met restaurant en een recreatiegedeelte voor de kleintjes. Daarnaast beschikt het complex over twee tennisbanen, en paddlebaan, een squashbaan, een fitnessruimte en sauna. In het Clubhouse kunt u ook gratis gebruikmaken van WiFi. Tevens hebben wij speciaal voor u een mooie korting op de greenfees kunnen regelen! Voor meer informatie over de Los Arqueros Golfclub kunt u kijken op www.losarquerosgolf.com

 

Casares Casa Bergsen ligt nabij diverse golfbanen. Enkele van de golfbanen dichtbij zijn:

- Finca Cortesin Golf Club

- Dona Julia Golf Club

- Finca Cortsín Golf Club

 

MIJAS Casa Jacaranda ligt in het hart van de Mijas "Golf Valley', La Cala Hills is een van de meest ideale locaties voor golfliefhebbers. Enkele van de golfbanen dichtbij zijn:

- Santana Golf 

- Mijas Golf

- La Cala Golf

- Calanova Golf Club

- La Noria Golf

- El Chapparal

- Cerrado del Aguila Golf

- Alhaurin Golf